Puistjes Uitknijpen

 

Vers fruit in plaats van chocoladerepen Wetenschappers hebben al lang ontdekt dat er geen enkel geval van acne is onder de Kitava-eilandbewoners van Papoea-Nieuw-Guinea en de inheemse bevolking van Paraguay. Hun verklaring: het dieet van fruit, vis en knollen. De studiesituatie is tot op de dag van vandaag niet vast: of vet, koolhydraten of zelfs zuivelproducten de vorming van puistjes bevorderen, is wetenschappelijk controversieel. Onze tip: een uitgebalanceerd dieet met veel verse groenten en fruit - u bent dus op alle mogelijke manieren gezond.

Puistjes Uitknijpen

Ontwikkel een verpleegkundig ritueel - en blijf consistent Het zoeken naar de juiste schoonmaak- en onderhoudsproducten is vaak een lange weg. Elke huid reageert individueel op specifieke remedies - dus je moet zelf ontdekken wat goed is voor je huid. Het is belangrijk om het te testen voor meer dan een paar dagen: de huid heeft een bepaalde hoeveelheid tijd nodig om te herstellen en het evenwicht te herstellen. De basis van een goed verzorgingsritueel voor een vette huid is meestal reiniging, toner en vochtinbrengende crème. De tonic houdt de zuurmantel van de huid rechtop en verwijdert overtollig vet door zijn alcoholgehalte. De gezichtscrème moet licht en vetarm zijn. Bovendien kan een zachte afschilfering, die de buitenste lagen van het hoornvlies verwijdert, roos verwijdert en mee-eter ongeveer een keer per week opent, nuttig zijn voor het reinigen van het huidoppervlak.

Puistjes Uitknijpen

Acne Acne is een voornamelijk huidaandoening tijdens de puberteit, gekenmerkt door puisten, puistjes en mee-eters. Het treft bijna alle adolescenten en veel volwassenen. De oorzaak is meestal een hormonale verandering, maar er zijn ook andere factoren in kwestie. Lees hier alles over acne - symptomen, oorzaken en prognose.


1. Acne Op Rug
2. Ontstoken Puist
3. Puisten Op Rug
4. Acne Op Rug
5. Baby Acne