Puistjes Baby

 

Toning om de huid te verwijderen Verstevigende producten worden gebruikt om de huid te reinigen en te reinigen en dragen bij aan het onderhoud van de fysiologische zuurmantel van de huid. Voor een vette huid moeten waterig-alcoholische oplossingen (tonic, tonic) met een ethanolconcentratie van 15-30% worden gebruikt. Deze hoge concentratie veroorzaakt verwijdering van overtollig vet en andere irriterende stoffen. Nogmaals, producten met antimicrobiële additieven moeten worden gekozen.

Puistjes Baby

Acne: symptomen Bij acne vormt zich eerst een kleine rode stip of een kleine knobbel in de huid. Dit voelt als een verdikking van de huid. Zo'n mee-eter (comedo) ontstaat wanneer de uitscheidingsbuis van een talgklier in de huid verstopt is door keratinisatie. De talg bouwt zich op, de mee-eter is zichtbaar als een kleine witte stip. Als een dergelijke mee-eter breekt, komt er lucht in de talg, waardoor de mee-eter zwart wordt. Wanneer bacteriën worden toegevoegd, ontwikkelt zich een ontsteking - er ontwikkelt zich een "bloeiend" puistje. De puistjes en mee-eters vormen voornamelijk in het gezicht, en bij voorkeur in de zogenaamde T-zone, dwz op het voorhoofd, de kin en de brug van de neus. Afhankelijk van de aanleg en het huidtype kan ernstige acne ook op de wangen zichtbaar zijn. Zelden zijn de rug en de borst aangetast. Raadpleeg een dermatoloog als u de volgende symptomen bemerkt: - Grote, pijnlijke puistjes. - Plotselinge verslechtering van de teint. - Zware mentale stress van de puistjes. - Acne littekens. Acne: Littekens Hoe acne littekens en hoe ze te verwijderen, lees in het artikel Acne littekens.

Puistjes Baby

De juiste verzorging voor een vette huid Voor de verzorging van vette huid moeten lichte crèmes worden gebruikt met een laag vetgehalte (olie-in-water-emulsies), de toegevoegde emulgatoren maken het mogelijk om overtollige vetstoffen te absorberen. Deze producten worden vaak gemengd met antimicrobiële middelen (zoals benzoylperoxide of triclosan). Bovendien kan de toevoeging van stoffen die verweking en losraken van dode huiddeeltjes (keratolytische middelen, bijvoorbeeld salicylzuur) in een vette huid veroorzaken, nuttig zijn. bescherming tegen de zon Voor bescherming tegen de zon moeten ook lichte crèmes of lotions worden gebruikt, maar er worden geen oliën gebruikt. Omdat de vette huid meestal relatief ongevoelig is voor omgevingsinvloeden, heeft deze geen speciale aanvullende bescherming nodig.


1. Ontstoken Puist
2. Mee Eters
3. Acne Littekens
4. Puistjes Rug
5. Steenpuisten