Puisten Uitknijpen

 

Welke producten moeten worden gebruikt om een vette huid te reinigen? Voor een vette huid is het raadzaam om een reinigingsmelk te gebruiken met vetabsorberende eigenschappen en om crèmes of gels met een neutrale of zwak zure pH te wassen. Producten met antimicrobiële ingrediënten hebben een extra gunstig effect. Producten met een alkalische pH (zoals conventionele zeep) moeten worden vermeden omdat ze bovendien de reeds grotendeels aangetaste zuurmantel van de huid kunnen aantasten en kunnen leiden tot verdere huidirritatie.

Puisten Uitknijpen

Schilt op een vette huid Bovendien kunnen zogenaamde schuurmiddelen (schillen, schuurmiddelen, scrubbereidingen) worden gebruikt om het huidoppervlak te reinigen. De buitenste lagen van het hoornvlies en stevig hechtende schubben worden daardoor verwijderd, mee-eters worden geopend en het autonoom legen van geblokkeerde talgklieren wordt bevorderd.

Puisten Uitknijpen

Druk geen mee-eters uit! Mee-eters moeten meestal niet mechanisch worden verwijderd. Na een heet gezicht stoombad, wilt u misschien proberen om de mee-eter rustig te laten leeglopen. Druk moet koste wat het kost worden vermeden, omdat het folliculaire kanaal is gescheurd en de inhoud van de mee-eter kan leiden tot ontsteking in het omliggende weefsel.


1. Acne Rug
2. Wat Is Acne
3. Acne Rug
4. Wat Is Acne
5. Mee Eters Uitknijpen