Hormonale Acne

 

Waarom krijg ik acne op volwassen leeftijd? Ook bij volwassenen kunnen hormonale veranderingen, zoals bij vrouwen tijdens de zwangerschap of na het staken van de pil, leiden tot een verhoogde talgproductie en keratinisatiestoornissen. De eerder toegediend via de pil oestrogeen werkt de mannelijke geslachtshormonen (androgenen) tegen en remt de talgproductie. Als de oestrogeeninname wordt verlaagd, kunnen opnieuw talgvorming en verstopping van de poriën optreden. Zelfs dan kunnen zich ontstekingen, pus-tikken, puisten en knobbeltjes vormen.

Hormonale Acne

Wat kun je aan acne doen? Hoe kom ik van acne af? Ten eerste bepalen onze dermatologen de ernst en het type van uw acne. Daarna wordt de optimale behandeling voor u gecreëerd. Externe therapieën worden gedaan met speciale zalven of andere medische oplossingen. Deze elimineren, b.v. De bacteriën in de poriën en ontbinden bestaande eelt, zodat het niet langer de talgkanalen en ontsteking van deze of de haarzakjes kan blokkeren. Bovendien kan de therapie ook systemisch worden ondersteund, dwz met medicatie. Een mogelijkheid hier is z. Als antibiotica die bacteriële ontsteking, of andere hormoon-regulerende preparaten tegengaan. Voor bepaalde soorten acne, zoals de comedo-acne, wordt een acnetoilet aanbevolen door onze medische schoonheidsspecialiste als een behandelingssupplement om uw gelijkmatige teint terug te krijgen.

Hormonale Acne

Hoe lang duurt een acnebehandeling? Een professionele acnebehandeling duurt enkele maanden om mooie, duurzame resultaten te garanderen.


1. Onderhuidse Bult
2. Hormonale Acne
3. Baby Acne
4. Hormonale Acne
5. Hormonale Acne