Acne Rug

 

Lage kiembelasting in het gezicht Gebruik verschillende handdoeken voor gezicht en handen - dit vermindert het aantal ziektekiemen dat in uw gezicht terechtkomt. Om dezelfde reden, raak je gezicht niet te vaak aan, omdat onze grijpwerktuigen vaak vol zitten met bacteriƫn - dit is met name het geval bij al ontstoken talgklieren. In gewone taal betekent dat: geen puistjes maken!

Acne Rug

Juiste eten Sommige patiƫnten krijgen puistjes van de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen, zoals zuivelproducten. Besteed aandacht aan het al dan niet hebben van een dergelijke verbinding en vermijd de juiste voedingsmiddelen. Overigens is er geen wetenschappelijk bewijs dat chips of chocolade pimpling bevorderen.

Acne Rug

Andere vormen van acne Andere vormen van ziekte kunnen optreden als de huid bepaalde stoffen in verzorgingsproducten, medicijnen of voedsel niet verdraagt. Deze omvatten: - Contact, cosmetische of chlooracne. - Geneesmiddelacne (acne medicamentosa). - Dopingacne. Deze vormen van acne zijn speciale vormen van een allergische reactie en kunnen specifiek worden beheerst door de stof waarop de huid reageert, wordt stopgezet. Om de oorzaak van de ziekte te bepalen, kunnen allergietests de arts helpen. Andere vormen van acne omvatten neonatale acne, babyacne, Mallorca-acne en acne-inversa. In alledaagse termen worden neonatale en babyacne vaak gezamenlijk babyacne of babyacne genoemd. Dit is niet medisch correct.


1. Acne Rug
2. Onderhuidse Bult
3. Wat Is Acne
4. Baby Puistjes
5. Baby Acne