Acne Littekens

 

Andere methoden voor externe acnebehandeling Bij de dokter of in de schoonheidssalon worden andere vormen van externe acnebehandeling aangeboden. Deze omvatten stomen, glazuur en de cosmetische opening en het uiten van puistjes of abcessen. Nieuwere behandelingen zijn onder meer selectieve UV-lichttherapie en kleurlichttherapie die al enkele weken wordt gebruikt. Een bestralingsperiode duurt ongeveer 30 minuten, waarbij de huid afwisselend wordt bestraald met UVA- en UVB-straling of afwisselend met blauw en rood licht. Een volledig nieuwe methode van acnebehandeling is de zogenaamde microdermabrasie. Hier worden fijne kristallen onder hoge druk op de huid geschoten. Zo worden verhoorning geƫlimineerd en de huid strakker.

Acne Littekens

Uitdrukkingen? Of mee-eters of puistjes met een kleine kop pus - de verleiding om de inhoud met een gerichte druk van de vingernagels naar buiten te dragen is geweldig. Maar let op: dermatologen waarschuwen voor het zelf uiten van puistjes, omdat de verzamelde talg in het omliggende weefsel kan komen. Bacteriƫn kunnen dieper in de huid doordringen en grotere abcessen veroorzaken. Dientengevolge duurt genezing veel langer.

Acne Littekens

Ga in ervaren handen Toch is het goed als je de mee-eters kwijtraakt. Als u last heeft van een onzuivere huid, moet u in de professionele handen van een schoonheidsspecialist gaan. Het verwijdert de zwarte stippen professioneel - zonder littekens en ontstekingen achter te laten.


1. Puistjes Baby
2. Meeeters
3. Onderhuidse Bult
4. Acne Littekens
5. Mee Eters Neus